Trail Moixero / 12-13.08.2023

Trail Moixero / 12-13.08.2023

El Trail del Moixeró és una cursa que sorgeix de la inquietud, il·lusió i passió per la muntanya de gent vinculada al territori que formem part de les entitats que organitzen aquest esdeveniment. Els recorreguts que plantegem són els considerats més naturals i emblemàtics per als que practiquem el córrer per la muntanya als paratges del Parc Natural del Cadí Moixeró.  Els nostres principis cerquen vincular el respecte i els valors a la muntanya amb l’esport i la sostenibilitat, sempre prioritzant
... Read more


  • Share our website:
  • El Trail del Moixeró és una cursa que sorgeix de la inquietud, il·lusió i passió per la muntanya de gent vinculada al territori que formem part de les entitats que organitzen aquest esdeveniment.

    Els recorreguts que plantegem són els considerats més naturals i emblemàtics per als que practiquem el córrer per la muntanya als paratges del Parc Natural del Cadí Moixeró. 

    Els nostres principis cerquen vincular el respecte i els valors a la muntanya amb l’esport i la sostenibilitat, sempre prioritzant la seguretat tant del corredor com de l’entorn.

    August    Powered by Sport&Apps